sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Rasiakortteja joulunamuille, tuikuille ja muille pienille lahjuksille :)

Piian Puodista löytyy jo pieni valikoima näitä ihania Latarnia Morskan valmiita rasiapohjia, jotka siis tulevat litteinä ja ne kasataan sitten itse - teippiä ei edes välttämättä tarvitse sillä rasia on suunniteltu siten että sen saa kasatuksi ilman liimaa tai teippiäkin - itse lisään kuitenkin pienen pätkän teippiä aina sisäpuolella taittuvan läpän alle - näin saa jotenkin huolitellumman lopputuloksen ;)  Nyt koristelin ensimmäisen rasian malliksi ja tykästyin kyllä nyt näihin pöllöihin niin että taidan tehdä näistä useamman variaation joulumyyjäisiä varten  - sisälle voi sitten namut tai kynttilät vielä hankkia lähempänäkin joulua.... meillä ainakin vaarana on että namuset katoaa parempiin suihin jos ne liian aikaisin hankkii ;)

Kuvien jälkeen löytyy taas lista noista oman puodin tuotteista, joita näissäkin suurimmaksi osaksi käytetty ;)Aurelien stansseilla stanssattu pöllö sai silmät pienistä 3mm helmenpuolikkaista :)


3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Kaunis rasia. Viisas aloittaa ajoissa;)

Hilkka kirjoitti...

Minulle yksi Aurelie Pöllöstanssi.....en päässyt kommentoimaan pöllön alle !

Hilkka kirjoitti...

Hih, ai se näkyy tuossa. Hieno rasia, juuri tästä hiffasin tuon pöllön, vielä en ole saanut mitään aikaseks. 3D-kirjasessa oli sentään 13 koottavaa korttia, yhtä kaksi kpl....piti laskea kaksi kertaa :-))
Niitä sentään on syntynyt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...