maanantai 7. joulukuuta 2009

Luukku 7: Lumihiutale - snowflake

Viikonloppuna oli tosissaan ihanan kiireistä kun täällä meidän kylässä vietettiin joulunavausta ja toimintaa riitti joka päivälle :) Lisäksi saimme taas ihania ystäviä kyläilemään ja tämän päivän luukun olenkin tehnyt juuri Susannen ja hänen tyttönsä kanssa lauantaina :) Ihanaa oli ja toivottavasti näemme taas pian uudelleen kun niin haikeaa on aina hyvästit jättää <3

Mutta tässä siis ihan tavis kopiopaperista askarreltu ihana lumihiutale, joita olen nyt sitten väkerrellyt jo enempikin ja tarkoitus olisi ikkunaan niistä tehdä isompikin installaatio vielä ennen joulua ;) Lisäksi täytyy kokeilla kuusenkoristeeksi sopivaa kokoa vielä 2 x 2 tuuman neliöistä :)

Here's the Countown project for today and it's a really easy one again although it seems first like a lot of job. And the material couldn't be any cheaper as I've made mine out of plain copy paper :)
Ja tässä ohjevideo linkitettynä:

And here's a video tutorial I picked from U-tube:

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei !
Tulinpa heti kyläileen kun sain osoitteen :) .
Aivan ihana tuo tähti, siis todella kaunis. Voisin itsekin kokeilla kun on kerran ohjeetkin.
Tässähän olis vielä pari viikkoa aikaa.

Hyvää viikkoa sinne :)

Maisku kirjoitti...

Hei Piia! Mie kokeilin tätä ohjetta, kuvan näet blogistani.. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen:)

Minnis kirjoitti...

Kaunis tähti :) Me ollaan töissä (vanhainkodissa) tehty noita ihan urakalla jo pari kolme vuotta, kun on halpa ja näyttävä koriste.

Tanjuska kirjoitti...

Mä värkkäsin viime yönä iison tälläisen lumihiutaleen/tähden ja kun en muuta paikkaa keksinyt pääsi se parvekkeelle(Lasitettu)ja vaikka itse sanonkin se on upea..Töissä värkkäsin lisää hieman vahvemmasta paperista pienen ja keskikokoisen ja oih ja voih näihin tulee himotus =)

Elizabeth kirjoitti...

Ihana! Olen amerikkalainen, joka on joskus ollut vaihto-oppilaana suomessa. Nähtyään nämä tähdet blogiisi, olen tehnyt monia niistä. Oli niin paljon ohjeita pyyntöjä etta tein sivun minun uuden blogiin. Kiitos oikein paljon! brushesandpaint.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...