keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Brusho Crystal Colors -värejä taas saatavilla Piian Puodista :)

Uusi erä Brusho Crystal Colors jauhevärejä on saapunut varastoon ja niitä voi tilata Piian Räpellykset Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse piiatakalo@gmail.com. Facebookiin päivitän lähipäivinä myös irtovärien tilanteen, mutta värejä saa myös edullisemmin valmiina setteinä ja niiden värit, hinnat ja sisällöt listattuna alempana.

Brusho Crystal Colors jauhevärit toimivat kuten akvarellivärit tai vesiohenteiset musteet riippuen tekniikasta.  Ainutlaatuisen jauhemaisen muotonsa ja erittäin vahvan pigmenttinsä vuoksi ne soveltuvat monenlaisiin tekniikoihin - tässä muutama esimerkki:

-  tee purkin kanteen reikä suolasirottimen tapaan, laveeraa akvarellipaperi tai muu pohja runsaalla vedellä tai suihki vettä pinnalle. Sirottele tämän jälkeen väriä suoraan vesikerrokseen ja katso kuinka värikiteet alkavat levitä veden vaikutuksesta ja muodostaa kauniita kuvioita pinnalle. Halutessasi akvarellimaisempaa jälkeä suihkuta vettä tarpeen mukaan lisää.

- Ripottele jauhetta paletille, lisää siveltimellä mukaan vettä ja sekoita tasaiseksi.  Käytä väriä akvarellivärien tapaan. Ylimääräisen värin voit antaa kuivua paletille ja aktivoida taas seuraavalla kerralla käyttöön lisäämällä vettä ja sekoittamalla.

- lisää tyhjään suihkepulloon hieman brushokiteitä ja halutessasi perfect pearls, pearl ex tai micajauhetta (hohtava tai kimaltava suihke). Lopuksi täytä vedellä ja sekoita ravistamalla - mikäli käytit jauhetta lisää myös pieni helmi tai kuula, joka auttaa seuraavilla käyttökerroilla suihkeen sekoittamisessa.

HUOM! Pigmentit ovat todella voimakkaita joten käytä aluksi vain muutama murunen ja lisää väriä tarpeen vaatiessa lisää! Mikäli värisävy on liian tumma niin lisäämällä vettä saat vaaleampia sävyjä.


  1. 24 värin aloituspakkaus.  Sisältää alla olevan kuvan 24 väriä 15 gramman jauhepurkkeina. Hinta 55 euroa + toimituskulut pakettina 8 euroa ( yli 100 euron tilaukset puodista kuluitta)
  2. 12 värin aloituspakkaus. Sisältää alla olevan kuvan 12 väriä 15 gramman jauhepurkkeina. Hinta 28,50 euroa + toimituskulut pakettina 8 euroa ( yli 100 euron tilaukset puodista kuluitta
  3. 2015 uutuusvärit 8 kpl.  Sisältää alla olevan kuvan 8 väriä 15 gramman jauhepurkkeina. Hinta 19,50 euroa + toimituskulut pakettina 8 euroa ( yli 100 euron tilaukset puodista kuluitta)
Kaikki värisävyt ovat saatavilla myös 15 gramman irtopurkkeina - niiden hinta 2,60 euroa/kpl + toimituskulut 8 euroa pakettina (purkin paksuus yli 3 cm). Yli 100 euron tilaukset ja kimppatilaukset toimituskuluitta!

Klikkaa siis Piian Räpellysten FB-sivuille tai laita sähköpostia piiatakalo@gmail.com jos kiinnostuit ja jätä tilaus tai kysy lisää väreistä :) 
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...